Article Detail

  • Name of the first Indian President to Die in office ?

    Answer: Dr. Zakir Hussain

Similar Questions :

1. Name of first woman governor of India ?

Answer: Sarojini Naidu

2. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

3. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

4. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

5. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

6. Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

Answer: Sushmita Sen

7. Name of the first Indian to win Magsaysay Award ?

Answer: Acharya Vinoba Bhave in 1958

Read more from - First in India