Article Detail

  • Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

    Answer: Moraji Desai

Similar Questions :

1. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

2. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

3. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

4. Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

Answer: Moraji Desai

5. Name of the first Indian woman to get noble prize ?

Answer: Mother Teresa in 1979

6. First Indian to go into space ?

Answer: Sqn. Ldr. Rakesh Sharma

7. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

Read more from - First in India