Article Detail

  • Name of the first man to go into the space ?

    Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Similar Questions :

1. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

2. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

3. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

4. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

5. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

6. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

7. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

Read more from - First in World