Article Detail

  • Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

    Answer: Sushmita Sen

Similar Questions :

1. Name of first Indian to get Jnanpeeth Award ?

Answer: G. Shankar Kurup

2. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

3. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

4. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

5. Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

Answer: Sushmita Sen

6. Name of first Indian Pilot ?

Answer: J.R.D. Tata in 1929

7. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

Read more from - First in India