download Mastguru Android App

Article Detail

  • Solomon Islands

    Answer: Honiara

Similar Questions :

1. Mexico

Answer: Mexico City

2. Mali

Answer: Bamako

3. Dominican Republic

Answer: Santo Domingo

4. Gabon

Answer: Libreville

5. Equatorial Guinea

Answer: Malabo

6. Bolivia

Answer: La Paz - Administrative Sucre - Judicial

7. El Salvador

Answer: San Salvador

Read more from - Countries and Capitals
Post a comment