Article Detail

  • What is the name of brightest star ?

    Answer: Sirius

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

3. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

4. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

5. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

6. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

7. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Read more from - Longest and Largest