Article Detail

  • What is the name of first British to visit India ?

    Answer: Hawkins

Similar Questions :

1. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

2. Name of first Indian Pilot ?

Answer: J.R.D. Tata in 1929

3. Name of India's first woman IPS officer ?

Answer: Kiran Bedi

4. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

5. Name of first Indian to get Jnanpeeth Award ?

Answer: G. Shankar Kurup

6. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

7. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

Read more from - First in India