Article Detail

  • What is the name of tallest Animal ?

    Answer: Giraffe

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

5. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

6. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

7. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

Read more from - Longest and Largest