Article Detail

  • Where is India's First nuclear centre ?

    Answer: Tarapur

Similar Questions :

1. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

2. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

3. What is the name of first British to visit India ?

Answer: Hawkins

4. Name of first woman of India to get Jnanpith Award ?

Answer: Ashapurna Devi

5. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

6. Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

Answer: Fa-hien

7. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

Read more from - First in India