Article Detail

  • Where is largest Archipelago ?

    Answer: Indonesia

Similar Questions :

1. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

2. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

3. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

4. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

5. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

6. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

7. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

Read more from - Longest and Largest