Article Detail

  • Where was the first Post Office opened in India ?

    Answer: Kolkata in 1727

Similar Questions :

1. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

2. Name of first woman governor of India ?

Answer: Sarojini Naidu

3. Where is India's First nuclear centre ?

Answer: Tarapur

4. Name of the first Chief of Naval staff of India ?

Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

5. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

6. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

7. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

Read more from - First in India