Article Detail

  • Which country won first World Cup Football ?

    Answer: Uruguay in 1930

Similar Questions :

1. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

2. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

3. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

4. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

5. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

6. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

7. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

Read more from - First in World