Article Detail

  • Which Indian state is having longest coastline ?

    Answer: Gujrat

Similar Questions :

1. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

2. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

3. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

4. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

5. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

Read more from - Longest and Largest