Article Detail

  • Which is Biggest ocean in the world ?

    Answer: Pacific ocean

Similar Questions :

1. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

2. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

3. Which is largest continent ?

Answer: Asia

4. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

5. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Read more from - Longest and Largest