Article Detail

  • Which is Highest Award in India ?

    Answer: Bharat Ratna

Similar Questions :

1. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

2. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

3. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

4. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

5. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

6. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

7. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

Read more from - Longest and Largest