Article Detail

  • Which is Highest Battle field ?

    Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

Similar Questions :

1. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

2. Which is largest continent ?

Answer: Asia

3. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

4. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

5. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

6. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

7. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

Read more from - Longest and Largest