Article Detail

  • Which is highest dam in world ?

    Answer:

    Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
    Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Similar Questions :

1. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

2. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

3. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

4. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

5. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

6. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

7. Which is largest continent ?

Answer: Asia

Read more from - Longest and Largest