Article Detail

  • Which is Highest Gallantry Award in India ?

    Answer: Paramveer Chakra

Similar Questions :

1. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

2. Which is largest continent ?

Answer: Asia

3. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

4. Which is largest continent ?

Answer: Asia

5. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

6. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

7. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Read more from - Longest and Largest