Article Detail

  • Which is Highest Gallantry Award in India ?

    Answer: Paramveer Chakra

Similar Questions :

1. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

2. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

3. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

4. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

5. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

6. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

7. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Read more from - Longest and Largest