Article Detail

  • Which is largest continent ?

    Answer: Asia

Similar Questions :

1. Which is longest river of India

Answer: Ganges

2. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

3. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

4. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

5. Which is the lightest metal ?

Answer: Lithium

6. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

7. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

Read more from - Longest and Largest