Article Detail

  • Which is largest continent ?

    Answer: Asia

Similar Questions :

1. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

2. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

3. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

4. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

5. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

6. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

7. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

Read more from - Longest and Largest