Article Detail

  • Which is largest Creature in world ?

    Answer: Blue Whale

Similar Questions :

1. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

2. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

3. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

4. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

5. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

6. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

7. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

Read more from - Longest and Largest