Article Detail

  • Which is largest Dam in World ?

    Answer: Three Gorges (China)

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

3. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

4. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

5. Which is largest continent ?

Answer: Asia

6. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

7. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

Read more from - Longest and Largest