Article Detail

  • Which is largest Delta of India ?

    Answer: Sundarban (W. Bengal)

Similar Questions :

1. Which is largest continent ?

Answer: Asia

2. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

3. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

4. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

5. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest