Article Detail

  • Which is largest Dome in India ?

    Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

Similar Questions :

1. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

2. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

3. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

4. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

5. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

6. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

7. Which is largest continent ?

Answer: Asia

Read more from - Longest and Largest