Article Detail

  • Which is Largest Dome in World ?

    Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

4. Which is largest continent ?

Answer: Asia

5. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

6. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

7. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

Read more from - Longest and Largest