Article Detail

  • Which is Largest forest state of India ?

    Answer: M.P.

Similar Questions :

1. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

2. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

3. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

4. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

5. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

6. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

7. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

Read more from - Longest and Largest