Article Detail

  • Which is Largest library in the world ?

    Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

3. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

4. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

5. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

6. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

7. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Read more from - Longest and Largest