Article Detail

  • Which is Largest railway route in India ?

    Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

Similar Questions :

1. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

2. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

3. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

4. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

5. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest