Article Detail

  • Which is Longest Dam in India ?

    Answer: Hirakod Dam (Orissa)

Similar Questions :

1. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

2. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

5. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

6. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

7. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Read more from - Longest and Largest