Article Detail

  • Which is Longest national highway of India ?

    Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

Similar Questions :

1. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

2. Which is longest river of India

Answer: Ganges

3. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

4. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

5. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

6. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

7. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

Read more from - Longest and Largest