Article Detail

  • Which is longest railway station ?

    Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

3. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

4. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

5. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

6. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

7. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

Read more from - Longest and Largest