Article Detail

  • Which is longest railway station ?

    Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Similar Questions :

1. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

2. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

3. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

4. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

5. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

6. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest