Article Detail

  • Which is longest river in world ?

    Answer: Nile, Africa

Similar Questions :

1. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

2. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

3. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

4. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

5. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

6. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

7. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

Read more from - Longest and Largest