Article Detail

  • Which is longest river in world ?

    Answer: Nile, Africa

Similar Questions :

1. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

2. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

5. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

6. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

7. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

Read more from - Longest and Largest