Article Detail

  • Which is longest river of India

    Answer: Ganges

Similar Questions :

1. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

2. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

3. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

4. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

5. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

6. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

7. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

Read more from - Longest and Largest