Article Detail

  • Which is longest river of South India ?

    Answer: Godavari

Similar Questions :

1. Which is largest continent ?

Answer: Asia

2. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

3. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

4. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

5. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

6. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

7. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

Read more from - Longest and Largest