Article Detail

  • Which is Longest road tunnel in the World ?

    Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

Similar Questions :

1. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

2. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

3. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

4. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

5. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Read more from - Longest and Largest