Article Detail

  • Which is longest tributary river of India ?

    Answer: Yamuna

Similar Questions :

1. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

2. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

3. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

4. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

5. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

6. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

7. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

Read more from - Longest and Largest