Article Detail

  • Which is Place of heaviest rainfall ?

    Answer: Mausinram (Meghalaya)

Similar Questions :

1. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

2. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

3. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

4. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

5. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

6. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

7. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

Read more from - Longest and Largest