Article Detail

  • Which is smallest and largest bird ?

    Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Similar Questions :

1. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

2. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

3. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

4. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

5. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

6. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

7. Which is largest continent ?

Answer: Asia

Read more from - Longest and Largest