Article Detail

  • Which is smallest continent of world ?

    Answer: Australia

Similar Questions :

1. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

2. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

3. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

4. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

5. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

6. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

7. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

Read more from - Longest and Largest