Article Detail

  • Which is smallest planet ?

    Answer: Mercury

Similar Questions :

1. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

2. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

3. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

4. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

5. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

6. Which is largest continent ?

Answer: Asia

7. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

Read more from - Longest and Largest