Article Detail

  • Which is smallest state by area of India ?

    Answer: Goa

Similar Questions :

1. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

2. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

3. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

4. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

5. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

6. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

7. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

Read more from - Longest and Largest