Article Detail

  • Which is tallest statue in world ?

    Answer:

    Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

Similar Questions :

1. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

4. Which is longest river of India

Answer: Ganges

5. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

6. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

7. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Read more from - Longest and Largest