Article Detail

  • Which is the biggest country in Area ?

    Answer: Russia

Similar Questions :

1. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

2. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

3. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

4. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

5. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is the largest epic in world ?

Answer: Mahabharat

Read more from - Longest and Largest