Article Detail

  • Which is the biggest museum in the world ?

    Answer: British Museum, London

Similar Questions :

1. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

4. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

5. Which is largest continent ?

Answer: Asia

6. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

7. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Read more from - Longest and Largest