Article Detail

  • Which is the brightest planet ?

    Answer: Venus

Similar Questions :

1. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

2. Which is largest continent ?

Answer: Asia

3. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

4. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

5. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

6. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

7. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

Read more from - Longest and Largest