Article Detail

  • Which is the deepest lake of the world ?

    Answer: Lake Baikal

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

4. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

5. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

6. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

7. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

Read more from - Longest and Largest