Article Detail

  • Which is the Densest populated State of India ?

    Answer: West Bengal

Similar Questions :

1. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

2. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

3. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

4. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

5. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

6. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

7. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

Read more from - Longest and Largest